Verantwoorde keuze

Verantwoorde keuze
Lekkere en voedzame LiGA tussendoortjes zijn een verantwoorde keuze in een evenwichtig voedingspatroon. Ze bevatten waardevolle voedingsstoffen zoals koolhydraten en vezels, ze bieden een diversiteit aan energiewaarde per biscuit, per portie of per pakje en zijn makkelijk mee te nemen.

De basis

De drie hoofdmaaltijden (ontbijt, lunch en avondeten) vormen de basis van onze dagelijkse voeding. Daarnaast is er ruimte om maximaal drie tot vier keer per dag tussen de maaltijden door iets te eten. Fruit, rauwkost of een boterham zijn dan de geadviseerde keuze. Maar er zijn ook veel snacks en tussendoortjes op de markt.

Verantwoord

Een verstandige keuze maken uit het overweldigende aanbod van snacks en tussendoortjes is soms lastig. LiGA biedt een verscheidenheid aan tussendoortjes die zijn ontwikkeld in samenwerking met voedingskundigen en op basis van wetenschappelijke en voedingskundige inzichten. Uitgangspunt is dat LiGA tussendoortjes niet alleen lekker moeten zijn, maar ook een verantwoorde samenstelling hebben.

Balans

Kiezen voor een LiGA tussendoortje is een lekkere en verantwoorde keuze die past binnen een gebalanceerd voedingspatroon.