LIGA. Er Tegenaan!

LiGA is er voor de alledaagse doorzetters, volhouders en bikkels. Die met goede moed beginnen aan weer zo’n dag van duizend dingen, dromen en dompers.

Van thuiswerken tot thuissporten, van het onderhouden van vrienden, tot het onderhouden van je exploderende inbox. En of je nu sprint voor goud, of sprint voor de sprinter, meer dan je best kun je niet doen!

Het afstrepen van je to-do lijst en het overwinnen van je ambitieuze agenda voelt soms gewoon heel erg lekker. Maar dit gaat niet altijd zonder slag of stoot, soms kan je best een duwtje in de rug gebruiken.

Op zulke momenten draagt LiGA graag een steentje bij. Al bijna 100 jaar lang bieden we een helpende hand. Doorgegeven van generatie op generatie. LiGA is een vertrouwde bron van verantwoorde voedingsstoffen, die onze magen goed vult zodat je het beste uit jezelf en de dag kan halen!

Aanbieden van tussendoortjes

Leefstijlen en dus ook de voedingsbehoeften van consumenten lopen sterk uiteen. Daarom hebben we een assortiment tussendoorproducten ontwikkeld met een variatie aan LiGA en belVita producten. Doordat de tussendoortjes per stuk of per pakje biscuits zijn verpakt, zijn ze makkelijk mee te nemen.

Hierdoor zit er voor iedereen wat bij: voor in de schoolpauze of op het werk, vóór of na het sporten, thuis bij een kopje thee of onderweg!

Bekijk onze tussendoortjes liga assortiment

LiGA voor het ontbijt en de lunch

In het LiGA assortiment bevinden zich, naast de tussendoortjes ook producten voor tijdens het ontbijt en de lunch.

Vitalu is al sinds 1931 op de markt en werd vroeger verkocht onder de merknaam Sanovite. Vitalu crackers zijn gemaakt met volkorentarwe en bakkerszout. Door de volkorengranen zijn de crackers rijk aan voedingsvezels: 8 tot 9,4 gram per 100 gram. Heerlijke voedzame crackers voor een goed begin van je actieve dag, of gewoon lekker tijdens het ontbijt of de lunch.

LiGA Cracotte mag tegenwoordig op geen enkele ontbijt- en lunchtafel meer ontbreken. De enige echte luchtige cracker zit boordevol granen en is de perfecte afsluiter na je dagelijkse boterham! Zowel hartig als zoet belegd is Cracotte heerlijk en dus ideaal voor het hele gezin. Cracotte luchtige crackers zijn er in drie heerlijke varianten; Naturel, Volkorentarwemeel Tarwebloem en Vijf Granen. In elke verpakking zitten twee vershoudpakjes met ongeveer zeventien crackers. Zo kun je extra lang genieten van de luchtige en voedzame Cracotte crackers.

Bekijk onze ontbijt- en lunch crackers

baby en kinder biscuits

In 1923 startte LiGA met de ‘geboorte’ van LiGA kindervoeding, omdat bleek dat de kwaliteit van de toen beschikbare bijvoeding voor jonge kinderen te wensen overliet. De hygiënisch verpakte, verantwoorde, vierkante biscuits waren samengesteld op basis van de (toen) nieuwste voedingskundige inzichten. Het startpunt voor LiGA is altijd een verantwoorde oplossing bieden in een veranderende maatschappij.

Bekijk onze baby- en kindervoeding

Blijf op de hoogte van het laatste LiGA nieuws

© 2023 Mondelez International group - Alle rechten voorbehouden